Zoek op postcode

Saen Stucadoors- en Schildersbedrijf i.o.

8.9 / 10.0
(49 stemmen)
Industrieweg 34-02
3606AS Maarssen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0756121205
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@stucadoor.net
52.1280125.040005
49 4.4544095665172 257 8.9
Gemiddelde waardering uit 49 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Plafonds stucen
Pleisterwerkzaamheden
Restauraties
Schilderwerkzaamheden
Schuurwerkzaamheden
Stucwerkzaamheden

Reviews

Plaats een review
|
Zeer tevreden uitvoering van de werkzaamheden door Saen
Plafond en wand stucwerk
Zeer nette mensen en stipt op tijd voor de klus. Afwerking was heel goed en na afloop van werkzaamheden zeer netjes achter gelaten.
Waardering:
5.0 10.0
|
Spachtelputz
2 wanden opnieuw laten voorzien van spachtelputz in kleur. Zeer tevreden over het eindresultaat.
Prima resultaat
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen
mooi afgemaakt, goede prijs voor het kwaliteit!
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Snel stuccen
Voor mijn nieuwbouw moesten er 3 muren helemaal gestuct worden, dit werd door de mannen zeer snel en netjes gedaan.
Goede service en eindresultaat mag er zeker zijn.
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
wanden (165m2) spuiten met latex
Mooi en strak afgewerkt! Zeer tevreden over de werkzaamheden.
snel en optijd
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen, ongeveer 50m2
Vrij snel een offerte uitgebracht waardoor er ook snel contact werd gelegd. De mannen waren op tijd en hebben goed werk geleverd.
Netjes, duidelijk, op tijd en vriendelijk
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen 75m2
De heren waren keurig op tijd, prettige communicatie en het eindresultaat is de prijs waard!
Aanrader!
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima gedaan !
drie wanden en plafond sausklaar stucen met pleisterwerk is goed gelukt.
SAEN kon al op korte termijn komen stucen en heeft heel strak en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Waardering:
5.0 10.0
|
Een betrouwbaar bedrijf
Stucen plafond - 40m2 en wanden /- 40 m-50 m2
Mannen leveren goed werk, ook netjes afgewerkt zeker een aanrader! Bedankt Saen voor het stuccen
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Sausklaar stucken 50m2
Saus klaar stucken 50m2 Goed bedrijf communicatie en het maken van een offerte ging hun perfect af.
Vak mannen! We maakte ons zorgen toen we onze steenstrips hadden verwijderd en er grote gaten en onregelmatigheden op onze muren zaten. Komt dit nog goed, dacht we. Toen de mannen netjes op de afgesproken tijd waren gekomen is er een prijs afgesproken en zijn ze met 3 man aan de slag gegaan. Aan het einde van de dag waren de muren SUPER strak! We zijn er zo blij mee! Ik raad deze vakmannen zeker aan.
geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
Bijzonder goede ervaring met saen
Stucen slaapkamer, werkkamer en afwerken kozijnen
Saen heeft uitstekend werk geleverd. Goed en nauwkeurig werk geleverd voor een prima prijs. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Waardering:
5.0 10.0
|
Schitterend resultaat
Stucen plafond woonkamer en gang
Het team van Saen hebben ons plafond mooi glad gestucd. Professioneel, snelle werkers, betrouwbaar. We zijn heel tevreden over het resultaat!
Waardering:
5.0 10.0
|
Woonkamer stucen
beste Saen bedank voor het stukwerk. topwerk.ik sluit me aan bij de andere. je planning was goed ,alles netjes afgewerkt.
Snel, goede kwaliteit, aardige mannen en netjes opgeruimd! Top
Waardering:
5.0 10.0
|
Buitengevel
Voor ons nieuwe huis de hele buitengevel laten stuken. Kreeg goed advies en het resultaat is ook goed. De prijs viel mee.
Goede prijs Kwaliteit Goede communicatie en advies
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Muren stucen SAEN IS EEN TOP BEDRIJF!!!
Saen is bij onze aan de slag gegaan . Goede offerte en een prima communicatie. We zijn enorm opgelucht dat het voor zo een goede prijs kon, En dat de kwaliteit er niet op achter uitging . Knap stuc werk hebben we voor ons geld zeker gekregen.
Heel goed bedrijf! Snel een afspraak kunnen maken voor een spoedopdracht. Duidelijke communicatie over uitvoering en kosten. Saen en het personeel zijn harde werkers, hebben er plezier in en zijn heel vriendelijk en gezellig om over de vloer te hebben. Ook zijn we heel blij met het mooie eindresultaat. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
1 van de stucadoors sprak niet vloeiend Nederlands , Maar de baas en de rest wel dat scheelt . We hebben er amper iets van gemerkt want de communicatie met de baas en de rest ging perfect . Al met al hele vriendelijke hard werkende stucadoors . Ze verdienen uiteraard ook echt de 10 sterren .
Waardering:
5.0 10.0
|
Tevreden
Het stukadoren van een buiten muur is goed verlopen.
Kwaliteit is prima Profesionele offerte Prima prijs
Taal is enigszins een bariere
Waardering:
5.0 10.0
|
Profesioneel
Van alle offertes die in heb gehad was die van Saen gwn erg strak en zakelijk. Ze waren wat duurder dan enkele anderen maar dan had je wel een goed bedrijf die goede kwaliteit geleverd.
Strakke en zakelijke offerte. Kwaliteit is top.
Geen minpunten.
Waardering:
5.0 10.0
|
stucadoren
Zelden zo een professional meegemaakt. Komt afspraken na, werk is perfect afgeleverd. Voorkomt het maken van troep, werkt netjes en secuur. Prijs kwaliteit is te roemen. Echt een vakmanschap's bedrijf en ook nog eens vriendelijk en fatsoenlijk. Met diverse bedrijven via werkspot zaken gedaan, dit is de beste die ik ooit heb gezien, Saen is een 10 waard!
Alles is perfect uitgevoerd.
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
blij met het resultaat en zeer tevreden!
de muur stukken van de woonkamer is prima gelukt mooi resultaat .
Kwaliteit is top Snel ingepland. super kwaliteit voor een goede prijs
niet van toepassing
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend
Om het kort te houden, snel offerte binnen, goede communicatie en snel ingepland. Ze denken met je mee en geven goed advies. Het resultaat was uitstekend.
Bij onze ervaring hebben wij geen minpunten.
Waardering:
5.0 10.0
|
Projeckt perfeckt opgeleverd
Duidelijke offerte goede afspraken gemaakt, Alles is netjes weer opgeruimd. Het project is super netjes en mooi opgeleverd dankzij Saen een top bedrijf.
Prima bedrijf met uitstekende service. Een bedrijf met aandacht voor de klant en service met de grote "s". Super kwaliteit voor een goede prijs.
absoluut geen minpunten.
Waardering:
5.0 10.0
|
Leuke prijs en een goed bedrijf .
Binnen schilderwerk gehele woning
Prima bedrijf die voor een nette prijs en precies volgens afspraak de klus heeft uitgevoerd. Snelle reacties op e-mail en tijdens de klus is er goed overleg geweest, perfect uitgevoerd.
Waardering:
5.0 10.0
|
Mooi resultaat zeer tevreden met het afgeleverde werk.
Schilderwerk binnenmuren en binnen-buiten deuren/kozijnen
Perfect schilderwerk geleverd. Kan in alle opzichten alleen maar 5 sterren geven. Communicatie ging prima duidelijke offerte en een goed advies voorafgaande werkzaamheden,Prima prijs met een mooi schitterend resultaat.
Waardering:
5.0 10.0
|
Huis schilderen aan de buitenkant
Een Bedrijf die zijn afspraken nakomt en netjes en snel werkt. Daarnaast zijn het ook nog erg aardige mensen, ook fijn want ze zitten toch een paar dagen in en rond je huis. Ben erg tevreden, het buitenschilderwerk ziet er top uit en kan er weer wat jaren tegenaan!
geen minpunten.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijn bedrijf
Heb mijn woonkamer laten stuken. Blij met het resultaat voor een goede prijs.
Goede kwaliteit. Hard werkende stukadoors. Blij met het advies dat vooraf gegeven werd.
Taal barrière.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijn bedrijf
Een overzichtelijke offerte ontvangen van dit bedrijf en snel kunnen inplannen. Een aangepaste factuur voor de verzekering was ook mogelijk. Goed tevreden.
Strakke en overzichtelijke offerte. Goed advies strak stucwerk
Niet van toepassing.
Waardering:
5.0 10.0
|
Sauswerk
Heb alleen sauswerk laten uitvoeren door dit bedrijf.
Goede prijs voor kwaliteit
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede stukadoors
1 slaapkamer laten stuken door deze mannen. Blij met het afgeleverde werk.
Goede stukadoors. Vakwerk. Niet zo duur.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Resultaat mag er wezen
Erg tevreden met het resultaat.
Waardering:
5.0 10.0
|
Aanrader
Saen heeft inmiddels twee keer bij mij thuis stucwerkzaamheden uitgevoerd, en twee keer naar volle tevredenheid. Vriendelijke en kundige stucadoors, met twee keer een heel strak resultaat op de muur, en dat voor een goede prijs. Aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
Top werk
Erg tevreden met het eindresultaat dat deze mannen hebben geleverd.
Strak resultaat. Goede prijs. Aardige stukadoor.
Waardering:
5.0 10.0
|
Project
We zochten op korte termijn een goede stucadoor voor plafonds op twee verdiepingen. Saen kon dit voor ons realiseren. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgeplakt en beschermd. Alles ook keurig opgeruimd en afgevoerd. Resultaat is zeer netjes en we zijn er erg tevreden mee.
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en raden het aan iedereen aan. Dankjewel SAEN.
Waardering:
5.0 10.0
|
resultaat is werkelijk prachtig
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf; vakkundige, hardwerkende mensen, afspraak-is-afspraak mentaliteit, alles wordt netjes achtergelaten en het resultaat is werkelijk prachtig. Voor mijn volgende stukadoor klus kom ik zeker bij Saen terug. Groeten Marieke en Marco
Netjes werk geleverd we zijn super tevreden over het resultaat!
Waardering:
5.0 10.0
|
Elke dag weer genieten van het mooie eindresultaat
Voor de renovatie van de tweede verdieping in ons nieuwe huis (twee kamers en de overloop) waren wij op zoek naar een stukadoor. Na wat zoeken op internet kwamen wij op de website van Saen Stukadoors terecht. Op het ingestuurde contactformulier volgde heel snel een reactie en een offerte, waarna de werkzaamheden op korte termijn gepland werden. Toen vervolgens bij een bezoek voorafgaande aan de werkzaamheden bleek, dat het toch om een beduidend grotere klus ging dan aanvankelijk gedacht, leverde dat geen enkel probleem op voor de planning en uiteindelijk was het werk zelfs in 4 dagen in plaats van 5 af. 27 maart 2018
Tijdens de werkzaamheden zelf is er heel netjes gewerkt en na afloop werd alles weer netjes opgeruimd! Het eindresultaat is echt fantastisch geworden: waar we eerst onafgewerkte muren en een schots en scheef houten plafond hadden, hebben we nu prachtige strakke muren en plafonds! Als we in de toekomst weer een stukadoor nodig hebben, gaan we zeker terug naar SAEN Stukadoors en we kunnen dit bedrijf van harte aanraden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima werk geleverd!
Op zoek naar een stukadoor voor onze nieuwbouw woning kwamen we via internet in contact met Saen Stukadoors. Onze vraag naar informatie werd snel beantwoord d.m.v. een informatie-mail met o.a. een link naar hun mooie, zeer informatieve website. Bij ons bezoek van de schitterende showroom werden vragen en mogelijkheden doorgenomen. Al met al waren wij overtuigd met het juiste bedrijf zaken te kunnen doen. Onze positieve indruk werd bevestigd toen onze woning toch onverwacht werd opgeleverd. Zonder problemen werden de werkzaamheden ingepland Binnen een paar dagen waren de wanden gespachteld. Alles strak en ook schoon opgeleverd 27 maart 2018
Hellemaal top! super mooi geworden Saen is een aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
geweldig
Prima werk geleverd!
Saen strategisch een geweldig bedrijf met een zeer goede communicatie en houd zich aan de planning en na het werk ruimen ze ook alles heel netjes op
Waardering:
5.0 10.0
|
top resultaat
Ze hebben mijn woonkamer prachtig gestuct. Snel, goed en het resultaat prima en voor een zeer redelijke prijs. Alles volgens afspraak. Ik ben heel tevreden en beveel dit bedrijf van harte aan. 17 februari 2017
Alles volgens afspraak.
Waardering:
5.0 10.0
|
Blij
Ik ben blij want deze bedrijf plan mij snel in en uitvoeren ook snel. Erg blij met mijn muur nu. Stukadoors ook Turks dus kon gewoon praten Turks want mijn nederland is slecht.
Mooi werk Goed comunicatie
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed resultaat
Blij met het geleverde resultaat.
Kwaliteit is goed. Prijs is prima. Aardige stukadoors.
Niet van toepassing.
Waardering:
5.0 10.0
|
Plafonds en wanden stuken (140 m2)
Snelle reactie van de aanvraag. Scherpe prijs afgesproken. Was een beetje langzaam met beslissen, zodat de aanvankelijke planning in gevaar kwam. Hebben toch een gaatje gevonden om een en ander uit te voeren. Kwamen met een hele ploeg in een dag klaar. Andere stucadoors gaven minimaal een week tot veertien dagen. Zeer harde werkes en proffesionele stucadoors. Wat ik niet geloofde in een dag, werd bewaarheid.
Een betrouwbaar en goed bedrijf. De volgende verbouwing kunnen ze weer komen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen van slaapkamer en gang!
Slaapkamer en gang . De muren van de slaapkamer en gang door deze heren laten stucen. Ze werkten zeer nauwkeurig en hielden goed rekening met de afwijkingen in de muur. Bijzonder netjes en voorkomend. kortom een echte aanrader.
Ze komen eerder dan later en werken zeer efficiënt.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel het huis laten stuccen
Wij zijn meer dan tevreden, ons oude, scheve huis, vol met koven, ronde elementen en scheve muren is perfect gestuuct. Afspraken worden nagekomen. Communicatie met Saen erg professioneel . Kortom betrouwbaar bedrijf. We waren eerder door een stucadoorsbedrijf in de steek gelaten op het laatste moment en Saen stond meteen voor ons klaar.
Aardige nette jongens die hard werken. Zeer zeker een aanrader, wij gaan genieten van ons mooie gestucte huis!! Dankjewel mannen!! Groetjes Erik en Ankie
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen hal
Stucadoor is net weg en wat ben ik blij! Snel en netjes gewerkt tegen een goede prijs.
Communicatie was heel goed en afspraken werden netjes nagekomen. Even sparen voor de rest van het huis, maar eindelijk een betrouwbaar en goed bedrijf gevonden!
Waardering:
5.0 10.0
|
Woonkamer stucen en plafond witten
Woonkamer, keuken, halletje en 2 trapgaten laten stucen. Ziet er superstrak uit!! Plafond 35 m2 gewit.
Eerlijke prijs, super hard gewerkt en netjes opgeruimt. Toppie! Als ik de zolder ga opknappen, hoop ik weer gebruik van de firma van Saen. te kunnen maken. @ndrea
Waardering:
5.0 10.0
|
Wand stucen en Plafond witten
Dit bedrijf is een absolute aanrader! Wij hebben 28 m2 wand laten stucen en 50 m2 plafond laten witten.
Deze mensen komen stipt de afspraken na, goede communicate, en werken netjes en snel. Voor de prijs zit u ook goed. Wij zijn heel blij met onze "nieuwe woonkamer en keuken !!".
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen spuiten
Mannen van Saen hebben voor ons de heel de woning gestuct en gespoten
Het ziet er Super strak uit.Deze mannen hebben kennis van aanpakken. Al het vuil is meegenomen Wij zijn zeer tevreden . Bedankt Saen
Waardering:
5.0 10.0
|
stucwerk en schilderwerk wanden
zeer tevreden over de mannen. Stuc en schilderwerk ziet er heel netjes uit. Zij komen afspraken na, zijn op tijd, werken netjes en voor een hele goede prijs. .
Zeker aan te raden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zolderverdieping stucen
Zolderverdieping (2 dakkapellen en muren) laten stucen. Zit er superstrak op. Met zijn drieen hard gewerkt en alles weer netjes achter gelaten.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen en sauzen van de woonkamer
Twee weken geleden zijn bij ons de muren in de kamer gestuct door Saen stukadoors. Hier waren wij zo teveden over, dat we ze ook hebben gevraagd om de muren te sauzen. Dit is van de week gedaan en wij zijn echt heel erg blij met het resultaat
Het zijn niet alleen vakmensen, maar er werd ook voorzichtig omgesprongen met meubels die nog in de kamer waren achtergebleven. Nadat het werk af was, werd alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Kortom, wij zijn heel erg tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucwerk mooi geworden
top werk afgeleverd en zelf sneller dan de afgesproken tijd. zeer uitgebreid in het advies en duidelijke uitleg. zeer net gewerkt, al met al gewoon top! zeker aan te bevelen
Waardering:
5.0 10.0
|
Prachtig werk!
We zijn heel blij met het eindresultaat! Saen heeft meegedacht, advies gegeven en samen met de andere mannen geweldig werk geleverd. Onze woning is er zoveel mooier op geworden.
Zeer prettig bedrijf. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel aardige mensen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Babykamer!!!
Gisteren heeft Saen in 1 dag onze babykamer van /- 22 m2 glad gestucd. Was keurig op tijd, Ze hebben alles netjes afgeplakt en zijn aan de slag gegaan. het eindresultaat: een super strakke muur waar geen oneffenheid in te bekennen is!!
Naderhand hebben ze alles zelf netjes opgeruimd en schoongemaakt. En dat alles voor een heel goede prijs. Ik kan 'Saen aan iedereen aanbevelen!
Waardering:
5.0 10.0
|
stucwerk
Ik kan niet anders zeggen dan dat er topwerk is geleverd. Rondom twee buitendeuren van ons appartementencomplex is het stucwerk aangepakt door Saen.
Het is een wereld van verschil met het oude stucwerk, het ziet er fantastisch uit. Zowel van veraf als dichtbij, er is duidelijk oog voor detail
Waardering:
5.0 10.0
|
stucadoor
In de middag Saen gebeld kwam dezelfde dag nog meten! Rekend een goede prijs per vierkante meter. Kon direct beginnen. Nemen zelf spullen mee ( zeer goede materialen) werken hard, netjes en zeer secuur! Ze ruimen ook zelf hun spullen weer op en tapen van te voren alles netjes af. Heeft 82 m2 gestuct in 2 dagen tijd! Spiegelglad en zeer netjes afgewerkt.
zijn zeer tevreden met het eindresulaat en zullen Saen zeker aanbevelen aan iedereen die goede ervaren stuckers zoeken!
Waardering:
5.0 10.0
|
Stuckwerk
Vanaf mijn belletje tot aan afronding stuck werk helemaal top!! Heb mijn hele huis laten stucken muren plafonds. De mannen van Saen goed werk geleverd goed afgeplakt overal met stuckloper.
Luisteren goed naar wat je precies wilt en werken goed en netjes. Alles wordt opgeruimd achteraf. Ik zou iedereen deze mannen aanbevelen. Mannen nog bedankt voor jullie werk. Ik ben ZEER TEVREDEN. Mv
Waardering:
5.0 10.0
|
Stuccen muren en plafond, aansluiten op bestaand stucwerk
Vakmannen waren zeer snel beschikbaar, zijn prettig in de omgang en hebben een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. We hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor een andere klus.
Prima werk, strakke muren en plafond.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
stuccen en latexspuiten
stuccen en latexspuiten van mijn woning 50m2 stuc en spuit
Ik ben zeer blij met het resultaat alles netjes gestuct en latex gespoten. Bedankt voor de leuke samenwerking.
Waardering:
5.0 10.0
|
wanden 100m2 spuiten met latex
Goed werk heeft Saen Gedaan mijn wanden laten spuiten met latex. Beter had ik het niet kunnen verwachten.
Goed spuitwerk met latex en in een dag was het klaar. bedankt mannen en tot de volgende klus want ik ben erg tevreden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Glad pleisterwerk
We zijn erg blij met het resultaat,een nieuw plafond van gipsplaten plafond en de muren netjes gestuukt
Aardige jongens,vaklui en geven ook advies en zeer hulpvaardig echt een aanrader. Komen afspraken netjes na,alles netjes afgehandeld...met een topresultaat!! Bedankt jongens!
Waardering:
5.0 10.0
|
stucwerkzaamheden
Met vijf jaar ervaring met de kwaliteit van Saen was onze keuze snel gemaakt. Ook in onze nieuwe woning hebben wij de stucwerkzaamheden, alle wanden en plafonds, door Saen laten uitvoeren. Naar volle tevredenheid net als de vorige keer. Waarin onderscheid Saen zich? - prima website met goede en duidelijke informatie - goed bereikbaar en toegankelijk met snelle reactie - zeer goede prijs kwaliteit verhouding - professionele uitvoering, snel en kwalitatief - goede voorzorgmaatregelen en netjes werken - zeer klantgericht en oplossingsgericht - eventuele klachten worden opgelost, zelfs jaren later
Onderscheidend! een 10 geven we Saen
Waardering:
5.0 10.0
|
gehele woning laten schilderen
Vlotte communicatie bij de offertes, verschillende mogelijkheden qua werkzaamheden. Afspraken worden goed nagekomen, alles verliep volgens planning. Er werd door Saen en zijn crew zeer netjes gewerkt, alles werd ook weer mooi schoon opgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Dit bedrijf is een aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
waterschade
We hadden een zeer prettig contact met Saen, die de klus zeer vakkundig hebben uitgevoerd. Ze begrepen meteen wat we wilden en konden goed met ons meedenken.
We hebben alles zeer positief ervaren. Ze hielden zich aan alle afspraken. Er was geen enkel minpuntje. Samengevat waren ze betrouwbaar, deskundig, eerlijk, vriendelijk en behulpzaam. Het werk wat ze hebben afgeleverd ziet er prachtig uit.
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede Ervaringen op ons project
Saen is op ons project wonen bij Pieter in Amsterdam behoorlijk actief. Ons gehele huis hebben de jongens gestuckt en compleet gespoten met latexverf. Vanaf hun binnenkomst zat er aardig wat snelheid in en ze hadden niet eens een bak koffie gedronken!!Dat doen bouwvakkers toch allemaal? Maar hun dus niet . Aan een stuk door werken ze keihard en nemen misschien een 20 min pauze over de gehele dag. Binnen enkele dagen zag alles er spik en span uit en waren we verbaast hoe snel ze dit hadden gedaan.
Saen is dan ook echt een aanrader als u iets te stuccen heeft of te verven. met vrg mvr Roelof
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede prijskwaliteit verhouding!
Vorige week ons gehele nieuwbouwhuis laten stuccen en spuiten door Callyan en zijn makkers. Ik deel de mening van velen hier. De mannen werken netjes, leveren het netjes op. Muren allemaal strak en keurig wit gespoten. Een dag voor de aanvang nog de vraag ingediend of ze ook nog even een koof konden afwerken met gips. Was tegen een geringe vergoeding geen probleem. Ook de communicatie over en weer met Saen, meer dan goed. Zelf gaven ze ook aan dat als we nog wat dingetjes tegenkomen die verbeterd zouden kunnen worden, we gewoon contact op kunnen nemen. Geen op-of aanmerkingen! Gewoon een net bedrijf die voor een goede prijs mooi werk oplevert. Bedankt mannen!
Super kwaliteit,
Waardering:
5.0 10.0
|
Nieuwbouwwoning stucwerk en latex spuiten
Wat een goede stucadoors!!
Ik ben zeer tevreden over het afgeleverde stucwerk latex spuiten door Saen in de nieuwbouwwoning, wonen op de stip te amsterdam! Het ziet er prima uit!
Waardering:
5.0 10.0
|
alle wanden laten stucen en alles laten spuiten.
goed werk geleverd en op tijd. afspraken nagekomen. vriendelijke werkers.vanaf begin goed contact. vragen via telefoon en email worden gelijk en duidelijk beantwoord. kortom ik ben een tevreden klant.
Waardering:
4.0 8.0
|
“Goed werk”
Er is goed werk geleverd, er werd hard gewerkt waardoor alles ruim binnen de afgesproken tijd werd opgeleverd. Goede communicatie, geen verrassingen. Kortom, mooi stukwerk tegen concurrerende prijs. Ik kan Saen van harte aanbevelen
Waardering:
5.0 10.0
|
Stuken/sausen gehele woning
De jongens van Saen stukadoors waren super in de omgang en dat niet alleen kwaliteit stucwerk voor een mooie prijs dus zeker aan te raden en dat gaan we zeker doen.
Nogmaals bedankt!!! Lisa en Rob
Waardering:
5.0 10.0
|
Aantal kamers glad stuken
Goede ervaring gehad met de jongens van Saen Stukadoors ook in de omgang ook in het verleden. Zeker een aanrader voor in de toekomst. Kwaliteit staat bij hun op eerste plaats.
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen woonkamer
Deze stukadoor heeft een uitstekende kwaliteit geleverd. De prijs was scherp. Tevens werd een snelle en goede service geleverd door zeer vriendelijke en beleefde vaklui. Zeer aan te bevelen.
Waardering:
5.0 10.0
|
120 m plafond en muren Sausklaar gestuckt.
120 m plafond en muren Sausklaar gestuckt. Opdracht naar volle tevredenheid volgens afspraak en tegen een eerlijke prijs uitgevoerd. De heren werken in een hoog tempo en nemen weinig rust maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, en niet onbelangrijk ze zijn op tijd aanwezig. Deze mannen kunnen wij U zeker aanbevelen voor een stuck klus. Voor een volgende klus zullen wij zeker contact met deze mannen opnemen. Rommy en Anneke
Super mannen, beleefd, aardig, vrolijk... helemaal goed dus!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Stukadoren / stuken woning 150 m2
Saen stukadoors hebben echt prachtwerk geleverd ze hebben bij mij de hele woning gestuct - 150 m2 aan wanden en 30m2 aan plafonds de wanden waren er echt slecht aan toe maar nu helemaal glad! Callyan en zijn collega's..bedankt!
Dankjewel Saen !
Waardering:
5.0 10.0
|
30m2 stuken
Bedankt mannen, jullie hebben echt keurig werk afgeleverd! Ik niet anders zeggen. Vriendelijke groeten
Mooi resultaat
Waardering:
5.0 10.0
|
stuken van woonkamer
Goed werk; egaal en strak resultaat.
Super gedaan ik zou ze zo weer vragen de mannen van Saen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Glad stucen zolder en overloop
Het stucwerk is naar volle tevredenheid gedaan. Ze werken erg hard en secuur. Bovendien plakken ze de trap en gang af en ruimen alles netjes op. Ik zou ze absoluut voor nieuw stucwerk wederom vragen!
Beter konden we het ons niet wensen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucwerk woonkamer, hal, zolder
Aardige stukwerkers, die mooi werk afleveren. Hun werk ziet er strak uit en ze brengen een opgewekte sfeer mee naar hun werk. Ze hielpen graag als we vragen hadden. De opdracht werd al doende steeds groter en dat was geen enkel probleem. Ze zijn zelfs op een zaterdag geweest. Uit eigen bewegingen parkeerden ze verderop om de kosten te drukken. Na afloop hebben we gezamenlijk de oppervlakte nagemeten en de prijs bepaald. Ze ruimden netjes op na het werk. Ik zou ze zo weer vragen!
Prima werk geleverd
Waardering:
5.0 10.0
|
Saus klaar maken slaapkamer muren ca. 30m2
Flexibel, hadden meteen tijd om te komen. Waren netjes op tijd, alles afgeplakt. Muren mooi glad en goede tips wat betreft het sausen. Als ik weer wat moet laten stuken, zal ik hen weer vragen.
Perfect uitgevoerd mooi gedaan!
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Huis stuccen
Woensdag advertentie geplaatst, vrijdag konden ze meteen langskomen. Lekker snel! Eerst een gesprek gehad, daarna aan de slag. Prettig om ermee samen te werken. Goed en netjes werk geleverd. Ga zo door jongens! Ook fijn dat jullie aan het eind netjes alles hebben opgeruimd en de rommel hebben meegenomen. M.v.g. Bart Vlag
helemaal top :)
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen wanden en plafonds
We hebben ze het hele huis laten stuccen, 3 verdiepingen en ook de vliering (met veel moeilijke plekken). Heel flexibele mensen en ze werken kei hard! Alles was binnen budget en planning. Ze klaagden ook niet over moeilijke plekken voor het stuccen. Alles is op tijd klaar en het eindresultaat is ook keurig. Ze ruimen alles goed op nadat ze helemaal klaar zijn en laten ook geen troep achter. Echt uitstekende bedrijf! Ik zou ze zeker aanraden aan andere mensen.
Super werk vericht!
Waardering:
5.0 10.0
|
3 muren en plafond stucen
De mannen hebben zeer goed werk afgeleverd. Resultaat is heel strak en netjes. Zijn professioneel en klantgericht. Denken goed mee en werken heel netjes. Goede vakmensen die hun afspraken na komen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Egaliseren plafond
Wat een vakman, helemaal super. Er kon binnen 1 week gestart worden, 4 mannen over de vloer gehad die super hard hebben gewerkt; Saen zorgt voor de finishing touch wat het super glad maakt. Qua prijs ook zeer aantrekkelijk. Zeker aanrader en volgende keer van harte welkom voor volgende klus!
Waardering:
5.0 10.0
|
Slaapkamer sausklaar (spiegelglad) stucen
k heb onze toekomstige babykamer door de heren vaan Saen-stukadoor-schilder sausklaar laten stucen. ze konden binnen een week beginnen enzowel het afdekken, afplakken en schoonmaken zat bij de prijs in. Superglad resultaat, niks op aan te merken. 1 van de heren spreekt inderdaad minder goed Nederlands, maar communicatie was zeker geen probleem, er werd meegedacht en ze hebben een goeie dosis humor :)
Ik weet zeker dat als ik nog eens een stukadoorsklus heb dat ik het zo weer via dit bedrijf zou laten uitvoeren!
Waardering:
5.0 10.0
|
Stuc werk wanden en plafond
Ze konden op zeer korte termijn komen. Heel goed werk afgeleverd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aan kunnen raden. Werken netjes en laten geen rotzooi achter. Kortom wij zijn helemaal tevreden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen van nieuwe aanbouw (150 m.)
Betrof het stucen van zo'n 150 m2 keuken, kamer, gang en toilet. Ze werkten geheel volgens afspraak. Plezierige mensen die hard werken. Het resultaat was goed en ze hebben na afloop alles netjes opgeruimd.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucwerk
In één woord geweldig. Ik had vooraf mijn bedenkingen maar wat een vaklui. Wij hadden een klus van ruim 300 m2 aan stucwerk. Doordat zij zo goed waren hebben wij er vervolgens voor gekozen dat deze mannen ook alles mochten gaan verven voor ons. Ze denken mee en ook qua communicatie is het echt uitstekend. Als je aangeeft dat ze ergens extra aandacht dienen te besteden dan doen zij dit boven verwachting. Je krijgt echt waar voor je geld en zij werken ontzettend hard. Bij deze beveel ik Saen aan iedereen aan want een betere is er naar mijn mening niet.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen van wanden woonkamer (44 m2)
De wanden van de woonkamer laten stucen door de heren van Stucadoorsbedrijf Saen. Het resultaat is perfect strakke wanden! Ik ben er zeer tevreden mee! De heren waren vriendelijk, kwamen perfect de afspraak na en hebben echt keihard en netjes gewerkt. Daarnaast was ook de prijs nog eens super. Heel erg bedankt. Bij een volgende klus bel ik zeker weten dit bedrijfje weer.
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen woonkamer
Kwamen al vroeg. Hele dag hard gewerkt. Verbluffend mooi resultaat. Heel erg blij mee. Nogmaals bedankt!
stucen woonkame=
Waardering:
5.0 10.0
|
bovenverdieping stuccen
bovenverdieping stuccen
De bovenverdieping is mooi glad gestuct. Erg tevreden over het resultaat. In anderhalve dag hebben de mannen ruim 120m2 gestuct, waaronder (hoge) muren van gipsplaten, plafonds van gipsplaten en binnenmuren. De mannen gaan meteen hard aan het werken, hebben een hoog tempo en werken netjes.
Waardering:
5.0 10.0
|
stucen van 40 jaar oude tussenwoning
Geheel volgens afspraak de klus verlopen. Zeer tevreden en zal zeker mijn volgende stucklus weer bij hen laten doen! Top!
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucen woning 245 m2 sausklaar
Mijn ervaring met stucadoors bedrijf Saen is super werk zelf al meer dan dertig jaar in de bouw maar heb in deze periode nog nooit een vakmanschap gezien als bij dit bedrijf zo een strak werk en glad heb ik hiervoor nog niet gezien ben super tevreden en kan iedereen hun aanraden Saen en alle medewerkers bedanken voor het afgeleverde werk! Ron geurink
Waardering:
5.0 10.0
|
Woning stukadoren
Saen Stukadoor laten komen voor een offerte voor een huis te stuken, prijs was goed, gevoel ook. Werk perfect opgeleverd. Niks als lof. Ik raad deze jongens aan iedereen aan. Gr. Herman
Geen: Er is perfect werk geleverd
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucwerk appartement
Het opnieuw stucen van de gehele woning is netjes gedaan voor een scherpe prijs. Ook erg tevreden over de stucadoors zelf, nette jongens, ruimen ook alles netjes op.
Waardering:
5.0 10.0
|
Spachtelputz aanbrengen
Door Saen stukadoor 1 wand opnieuw laten voorzien van spachtelputz in kleur. Ze hebben eerst de wand glad gemaakt en daarna de spachteputz opgebracht. Daarnaast ons ook voorzien van kleuradvies. Wij zijn erg tevreden en kunnen Saen stukadoor aan iedereen aanraden.
die zijn dr niet.
Waardering:
5.0 10.0
|
stucwerk keukenplafond en muur
Na opdrachtverstrekking is Saen direct langsgekomen om te kijken wat er moest gebeuren. Een week later was de afspraak om te stuken definitief voor een schappelijke prijs. Het eindresultaat is keurig, wij zijn erg tevreden. Met name de korte termijn waarop de afspraak gepland kon worden was voor ons erg prettig. Bij nieuw stukwerk is er een grote kans dat we weer contact opnemen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stuken zolderkamer
Stucadoorsbedrijf Saen was op korte termijn beschikbaar. Het eindresultaat is prima.
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Muren stucen
Saen kwam binnen 1 dag voor een offerte en kwam met een goede prijs. Na een week kwam hij al bij ons stucen. Het ziet er goed uit. De muren zijn zo glad als een spiegel. Ze hadden er veel verstand van en goede materialen. Als we de volgende keer weer iets met de muren hebben denken we zeken aan Saen en zijn vakmannen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Stuccen van 80m2 Saen is Top !
Fantastisch werk geleverd! Alles binnen planning en prijs. Hele goede ervaring! Ze hebben alles netjes schoon achtergelaten en het afval mee genomen. Ik ga dit bedrijf nomineren voor vakman van het jaar dat zecht denk ik wel genoeg!
Absoluut niet
Waardering:
5.0 10.0
|
Plafond stuken Prima Resultaat!
Heel goed resultaat geleverd. Van te voren goed overlegd wat voor materialen te gebruiken en advies gegeven. Netjes gewerkt. Ik kan anderen aanraden om samen te werken met Saen.
Waardering:
5.0 10.0
|
steenstrips vlak stuken, 8 m2 behangklaar
Goede ervaring met Saen, prima prijs/kwaliteit verhouding. Werkt nauwkeurig en denkt mee over oplossingen. De wand is zeer strak opgeleverd in slechts enkele uren, ook de lastige hoekjes.
Waardering:
5.0 10.0
|
keukenwanden stucen
Uitstekende afwerking en meedenken in de klus waren een pré. Zeker aan te bevelen.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

stucadoorsbedrijf wesley huussen(6.4/10.0)0.8km
Maarssen - Duivenkamp 318
Diensten: Behangen, Gipsstucwerkzaamheden, Muren stucen, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Schuurwerkzaamheden, Spachtelputzen, Stucwerkzaamheden, ...
 
 
van Eeuwijk Stukadoorswerken(2.0/10.0)0.9km
Maarssen - Duivenkamp 479
Diensten: Gekleurde sierpleisters, Plafond ornamenten, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Renovatieprojecten, Restauraties, Schuurwerkzaamheden, Stucwerkzaamheden, ...
 
 
Stukadoorsbedrijf Schermer(5.4/10.0)2.8km
Utrecht - Musicallaan 165
Diensten: Badkamers stucen, Behangen, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Restauraties, Schuurwerkzaamheden
 
 
stukadoor/stucadoorsbedrijf Admiraal erkend ronovatiebedrijf(6.6/10.0)3.6km
Vleuten - Prof Titus Brandsmalaan 31
Diensten: Douchecabines plaatsen, Gipsstucwerkzaamheden, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Schilderwerkzaamheden, Spuitbewerking, Spuitwerk wanden, Voorzetwanden plaatsen, ...
 
 
Nasuhoglu Renovatie en Afbouw(10.0/10.0)3.6km
Vleuten - Professor Titus Brandsmalaan 31
Diensten: Badkamers stucen, Douchecabines plaatsen, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Sanitair plaatsen, Spachtelputzen, Spackspuiten, Spackwerkzaamheden, ...
 
 
Stukadoorsbedrijf W. van der Schaft(6.0/10.0)5km
Utrecht - Curacaostraat 11
 
 
Meestro(4.6/10.0)5.6km
Utrecht - Hogenhorstdreef 2
Diensten: Badkamers stucen, Douche afwerken, Plafonds stucen, Spachtelputzen
 
 
WEIJBURG STUKADOORS(6.4/10.0)5.8km
Breukelen Ut - Scheendijk 24-7
Diensten: Gekleurde sierpleisters, Gipsstucwerkzaamheden, Plafond ornamenten, Sausen, Spachtelputzen, Structuurverf, Stucwerkzaamheden, Voorstrijkwerkzaamheden, ...
 
 
Schilders- en Stucadoorsbedrijf Topa(5.6/10.0)5.9km
Utrecht - Othellodreef 69
Diensten: Binnenmuren stucen, Schuurwerkzaamheden, Stucwerkzaamheden
 
 

Plaatsen in de buurt

Breukelen Ut - Bunnik - Groenekan - Hilversum - Lage Vuursche - Nederhorst Den Berg - Nieuwegein - Utrecht - Vleuten - Zeist