Zoek op postcode

Saen Stucadoors- en Schildersbedrijf i.o.

9 / 10.0
(76 stemmen)
Industrieweg 34-02
3606AS Maarssen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0756121205
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@stucadoor.net
52.1280125.040005
76 4.5 558 9
Gemiddelde waardering uit 76 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Plafonds stucen
Pleisterwerkzaamheden
Restauraties
Schilderwerkzaamheden
Schuurwerkzaamheden
Stucwerkzaamheden

Reviews

Plaats een review
|
FANTASTISCH WERK!
Ze hebben een fantastische werk geleverd. Ze zijn op tijd gekomen en afgerond. De medewerkers van Saen waren vriendelijk, ze hebben ook me vragen op een goede manier beantwoordt. De communicatie was heel goed een goede offerte en goeie prijs.
vriendelijk, netjes gewerkt, communicatie perefect en snel
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en zeker aan te raden
Leuke Jongens. Twee man sterk, hebben mij van te voren verteld hoe ze te werk gaan en wat ze gebruiken. Keurige prijs en het werk was snel geklaard. Ze zijn heel flexibel met plannen en staan er keurig op de afgesproken dag.
Waardering:
4.0 8.0
|
Super netjes
nog nooit zulk mooi werk gezien, alles is heel erg strak gedaan en super netjes.
Waardering:
5.0 10.0
|
Glad gestuuct
Mijn ervaring met stucadoors bedrijf saen bv. Is super werk
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend
Uitstekend werk snel en netjes afgewerkt! Aardig personeel.
Waardering:
4.0 8.0
|
TOPPERS
Saenbv dat zijn echte toppers, vriendelijke en gezellige medewerkers. Dit is mijn 1e koopwoning en ik wist niet bij welk bedrijf ik moest zijn, totdat ik mijn schoonvader sprak en vertelde dat Saen bv ook bij hem aan het werk was. ik ben blij met de diensten die zijn uitgevoerd en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Snelle communicatie via de mail en telefonisch. Vriendelijke medewerkers.
De prijzen lijken duur maar je krijgt er zeker kwaliteit voor terug.
Waardering:
4.0 8.0
|
Glad gestuuct
Geweldige ervaring met dit bedrijf! Denkt goed mee over mogelijkheden en is scherp in zijn prijs. De stukadoors zijn echte vakmannen!
Scherp in prijs en zijn gespecialiseerd in hun werk!
Waardering:
5.0 10.0
|
Glad gestuuct
perfect resultaat, netjes gestuct. De medewerkers zijn zeer aardig en vriendelijk. Het is op tijd af. De communicatie is goed gelopen, ze hebben eensnelle toezending van offerte en factuur. Ik raad iedereen om met Saen B.V. te werken.
vriendelijk, snel, goeie communicatie
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en zeker aan te raden
We hebben onze nieuwe woning door Saen B.V. laten stuccen en sausen. Ze hebben een prefect werk opgeleverd en netjes achter gelaten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat dat ze hebben gericht. De communicatie was zeer goed.
vriendelijk, netjes, op tijd en mooie werk als resultaat
Waardering:
5.0 10.0
|
FANTASTISCH WERK!
Het was een zeer goed om met Saen B.V. te werken. Ben heel tevreden met het werk die ze hebben gedaan. Ze hebben goede prijs en goede communicatie. Het waren aardige jongen die hun werk goed doen en hun afspraken goed nagekomen. Ik zal nog met hun weer contact willen opnemen voor nieuwe klus.
vriendelijk, netjes, schoon achtergelaten en vragen vriendelijke beantwoordt
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed werk
Mooie resultaat. De medewerkers van Saen B.V. waren gezellig en hebben top resultaat voldaan. Ze hebben het op tijd afgekregen, netjes gedaan en mooi achtergelaten. Ik adviseer iedereen, ze zijn vriendelijk.
Ze waren op tijd, vriendelijk, netjes en gezellig.
Waardering:
5.0 10.0
|
FANTASTISCH WERK!
De heren van Saenbv hebben fantastisch werk geleverd, Mijn buurman had ze aanbevolen en ik heb er zeker geen spijt van dat ik voor hun heb gekozen. Het was de juiste beslissing. Rafael heeft enorm ze best gedaan om goed resultaat achter te laten en ik ben er erg gelukkig mee.
Ze waren ruim op tijd. De afgesproken afspraken zijn ze nagekomen. Erg vriendelijk en gezellig.
Ze maken het te gezellig ahahaha.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer positieve ervaring
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Saen bv. S.C. heeft ons hele nieuwbouwhuis gestuct en geverfd. Het ziet er strak en mooi uit. De naden in de plafonds zijn weggewerkt. Verder zijn een aantal wanden in verschillende kleuren geschilderd. Zeer professionele en vriendelijke omgang met klanten. Maria_visser@live.nl
Vriendelijke omgang met klanten
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Lekker voor je kleine neefje dat die dood is
Ik lach saen bv uit want zn kleine neefje van 6 is lekker doodgegaan aan hersen tumor hahhahha krijg de kanker Afz MOCRO maffia
Waardering:
5.0 10.0
|
jj.pater@reboegroep.nl
Zeer tevreden Plafond en muren van slaapkamer laten stucen. Op zeer korte termijn beschikbaar. Heldere prijsafspraken. Stucadoors waren mooi op tijd, werkten netjes en waren snel klaar. Ook zijn ze goed bereikbaar voor vragen en reageren ze snel.
reageren ze snel.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zijn deze reviews door Sean zelf geschreven???
Al het goeie wat ik hier lees heb ik jammer genoeg niet ervaren. Er werd niet netjes gewerkt. Het zijn geen Nederlandse maar Turkse medewerkers ( niet dat de nationaliteit iets uit maakt) maar Sean verkondigt dit wel op hun site en lees ik hier vele malen in de reviews. 1sprak beetje Nederlands de ander helemaal niet.hier lees ik in vele reviews, HET WAREN ALLEMAAL NEDERLANDSE MANNEN. Ze werken netjes wordt hier door allen geschreven maar bij ons lieten ze alles liggen de troep stof alle stucloper lag nog op de vloer. Er werd verteld dat opruimen niet hun werk was. Het stukwerk zit vol met strepen, korrels, stukken die niet gedaan zijn. (Achter verwarmings leiding kon meneer niet bij. onder de kachels ook niet. (Uhh plamuurmes mischien??.) overal moet geschuurd worden om het strak te kunnen maken voor het gespoten kan worden. Maar dat strak maken was ook niet zijn werk, dat moest de schilder doen zei hij . Nou sorry maar die hoeft van mij ook niet meer te komen van dit zelfde bedrijf, die spuit er volgens mij gewoon overheen. Zoo klaar!!!! Ze waren wel snel klaar met 150 m2 , anderhalve dag. Waarschijnlijk om lekker snel 2550 euro te vangen en weg waren ze.En later zie ik dat ze de cola ook nog lekker hadden opgedronken uit de koelkast. Sorry hoor maar wat een balle zaak die sean
Geen
Te veel
Waardering:
1.0 2.0
|
PERFECT
Wij hebben een super positieve ervaring met Saen bv. Na een overzichtelijke en heldere offerte (en gesprekken met Saen) besloten we om verder te gaan met de Saen bv.
uitbouw wenselijk om te stuken en ook dat heeft SaenBv mooi strak gemaakt de dagen daarna. Prettige communicatie en goede prijs/kwaliteit. Als we een volgende klus hebben neem ik zeker weer contact op. Dankjewel Saen
NVT
Waardering:
5.0 10.0
|
FANTASTISCH WERK!
Goed gestuukt, aardige mensen en snelle reactie.
ze waren op tijd
NVt
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en zeker aan te raden
Fantastisch werk, mooi glad gestuukt. Aardige stucadoors, snelle toezending van offerte en factuur. begrijp niet waarom er mensen een lage beoordeling geven. HET IS ZEKER EEN AANRADER!
ziet er netjes uit! Dank jullie wel
NVT
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en zeker aan te raden
Mijn ervaring met stucadoors bedrijf saen bv. Is super werk zelf al meer dan dertig jaar in de bouw maar heb in deze periode nog nooit een vakmanschap gezien als bij dit bedrijf zo een strakwerk en glad heb ik hiervoor nog niet gezien ben super tevreden en kan iedereen hun aanraden Wil bayreim en alle medewerkers bedanken voor het afgeleverde werk Callyan en zijn mannen hebben een heel mooi werk afgeleverd.
Perfect stucwerk
ben er tots op
Waardering:
5.0 10.0
|
Glad gestuuct
Nadat we besloten hadden toch maar niet te verhuizen, wilden we wél onze woonkamer vergroten. Verderop in de straat was een prachtige uitbouw geplaatst; zoiets wilden wij ook wel. We mochten binnen een kijkje nemen. Supermooi, alleen zag je precies de overgang van oud naar nieuw.
matrialen gebruikt thanks Saen bv ! Voor de volgende klus zullen wij jullie zeker weer contracteren. Super netjes en echt snel en hard is er doorgewerkt echt bedankt.
N.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
FANTASTISCH WERK!
Heb mijn wanden dor saen laten stucen. heel netjes glad gestuucd, aardige werkers. ben erg tevreden mee! Saen BV aanbevoler.
Netjes gestuuckt, mooi op tijd, aardige werkers.
drinken te veel koffie :)
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en zeker aan te raden
Ze hebben alles prachtig gestucced, zo mooi dat we ze ook alles hebben laten sausen. Ook dit is perfect uitgevoerd. Callyan is ook niet te beroerd om eventueel extra dingetjes tijdens de klus op te pakken. Echt super! Wij hebben een zeer positieve ervaring met SAEN BV heeft ons hele nieuwbouwhuis gestuct en geverfd. Het ziet er strak en mooi uit. De naden in de plafonds zijn weggewerkt
Voor de volgende klus zullen wij jullie zeker weer contracteren. Super netjes en echt snel en hard is er doorgewerkt echt bedankt.
n.v.t.
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en zeker aan te raden
Hele goede ervaring. Prijs was zeker niet te hoog voor het werk. Prima strak stucwerk geleverd. Ook om iets meer te stuccen dan was afgesproken deed hij helemaal niet moeilijk over. Het fijnste vind ik dat Saen zich aan de gemaakte afspraken hield. Nogmaals: zeer tevreden, prima werk geleverd, betrouwbaar en zeker aan te raden
betrouwbaar en zeker aan te raden
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top bedrijf
Dit was de 2e keer dat ze Bij mij kwamen stuken. Eerst de keuken en nu de woonkamer. Moet echt zeggen vakwerk
Mooi vakwerk Optijd Netjes Ruimen alles op
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer tevreden
Plafond en muren van slaapkamer laten stucen.
Op zeer korte termijn beschikbaar. Heldere prijsafspraken. Stucadoors waren mooi op tijd, werkten netjes en waren snel klaar. Ook zijn ze goed bereikbaar voor vragen en reageren ze snel.
Waardering:
5.0 10.0
|
mooi afgewerkt super kwaliteit!
De woning gerenoveerd
Mooi werk vericht mannen! Voor een volgende klus zullen wij weer contact met jullie opnemen
Waardering:
5.0 10.0
|
kimvaneykelenburg@gmail.com1
Vriendelijke aardige jongens. Zijn afspraken na gekomen. De wanden hebben een mooi kleurtje en staan strak en goed in de verf. Ook voor de buizen en cv is een goede oplossing gevonden. We zijn dik tevreden en zullen zeker weer contact met hen opnemen bij een volgende klus. Bedankt!!
keurig strak en glad goed werk verricht en keurig gewerkt. NVT
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfect
1 Week geleden heb ik mijn huis laten stucen door dit bedrijf. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Muren zijn mooi glad gestuct en netjes achtergelaten. Voor de prijs/kwaliteit zou ik u dit bedrijf aanraden.
Netjes Strakke muren
Waardering:
4.0 8.0
|
This site sucks big time
This site is fucking unbelievable. Everybody can place whatever they want
Waardering:
1.0 2.0
|
Super tevreden
Goede prijs, Goede communicatie met de mensen van saen, vragen werden snel beantwoord. Uiteindelijk ook een mooi resultaat.
Waardering:
5.0 10.0
|
top
Wij zijn super blij met Saen, Heel mooi en strak is het resultaat geworden . De prijs was niet duur en de kwaliteit was perfeckt. Hard werkende nederlandse mannen ,Bram Jan en Emrah hebben schitterend werk afgeleverd. Thanks Saen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Tevreden
Goed werk. aardig personeel, Ik ben goed geholpen, resultaat is ook mooi geworden.
Waardering:
5.0 10.0
|
goed
mooi afgewerkt, goede communicatie, en voor een goede prijs.
Waardering:
5.0 10.0
|
Mooi
Ze hebben het mooi gedaan de stucadoors, Ben tevreden. De prijs was ook goed ze zijn vriendelijk en als je een vraag hebt word die snel beantwoord.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Super tevreden
nog nooit zulk mooi werk gezien, alles is heel erg strak gedaan en super netjes.
Waardering:
5.0 10.0
|
top
top! mooi resultaat
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
goed
alles werd netjes gedaan, En voor een mooie prijs ik ben helemaal tevreden
Waardering:
5.0 10.0
|
top
top
al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Het Stuken ging ook goed, met uiteindelijk een mooi resultaat. Top!
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer netjes afgewerkt
Zeer tevreden en zal zeker mijn volgende stucklus weer bij hen laten doen!
Na een mindere ervaring met een andere stucadoors, heb ik bij saen een offerte aangevraagd. Offerte ziet er netjes uit zowel als de website. Alles verliep vervolgens helemaal volgens afspraak. En de stucadoors zijn pure vakmannen niets anders, wat een stukwerk prachtig!
Waardering:
5.0 10.0
|
Mooi
goed gedaan mannen
alles werd netjes afgewerkt voor een mooie prijs, ik ben tevreden.
niet
Waardering:
5.0 10.0
|
top
plafond
ze hebben mijn plafond heel mooi afgewerkt, goede communicatie en als ik een vraag had werd die altijd snel beantwoord
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
top
tevreden
goede afwerking, communicatie is ook goed en vriendelijk
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
*Schitterend resultaat wij geven SAEN BV een 9
Mooi gedaan netjes de hele woning gestuukt In zeer snelle tijd is de klus afgerond
Snel is de klus afgerond maar de kwaliteit is er niet minder om geworden Wij zijn dan ook echt goed te spreken over saen bv *Vriendelijke werknemers We konden makkelijk met onze vragen terecht en en je kan zeker merken aan saen bv dat ze jaren ervaring hebben *Harde werkers met een schitterend resultaat!
Niet van toepassing
Waardering:
5.0 10.0
|
top
mooi gedaan
mooi afgewerkt en als je vragen had werden die meteen beantwoord. top bedrijf
Waardering:
5.0 10.0
|
top
erg netjes gewerkt, en alles in overleg. Professioneel in het maken van de planning. Alle afspraken worden precies nagekomen
Gewoon een top bedrijf mijn omschrijving zegt het al.
Waardering:
5.0 10.0
|
Super tevreden
Goed werk geleverd. Alles strak en netjes gedaan.
op tijd en netjes
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfecte samenwerking met SaenBV.
Bijna gehele woning laten stuken door SaenBV. Heldere afspraken en en mijn twijfels over de werkzaamheden en het idee om te stuken prima opgelost. De communicatie is erg snel en duidelijk. Met het resultaat zijn we erg tevreden. Voor een eerlijke prijs leveren deze mannen vakmanschap!
Super vakmannen! Konden binnen een week mijn woning komen stuken. Erg netjes gewerkt, en alles in overleg. Zou ze zeker aanraden bij anderen. Professioneel in het maken van de planning. Alle afspraken worden precies nagekomen. Zeer tevreden!
-
Waardering:
5.0 10.0
|
SCHITTEREND WERK GELEVERT
Ze zeggen weleens van stucadoors dat het de mooimakers van je huis zijn. En ik weet nu wel waarom dat wordt gezegd. Maar voordat het zover is moet je wel door een hoop troep heen ziet te komen. Grote gipswolken, stof, witte voetsporen en ga zo maar door. Maar elke dag werd het netjes opgeruimd. De stofzuiger en zelfs de dweil kwam er aan te pas. En mijn muren zijn mooi en strak geworden. Super! Dankjewel Saen bv
N.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Very bad
Very bad
None
Worst quality ever
Waardering:
1.0 2.0
|
goed
Ik heb goede contact gehad met saenbv. Als ik een vraag had werd en gelijk geantwoord en als ik belde namen ze altijd gelijk op. Ze waren op tijd bij mij aanwezig.
Waardering:
5.0 10.0
|
great work guys
yesterday they came into my house to plasterer my bathroom wall, and it looked very nice. couple years ago i called an company to plasterer my bathroom wall but they were very nasty so i had to asked another company to do it all over again and SAEN bv really helped me out because they have done a very good job, everything was clean after they were done. also was the communication very well and friendly! tankyou SAEN bv !!
Waardering:
5.0 10.0
|
Op zoek naar baasje
Ik zoek een baasje
Aardig baasje
Onaardig baasje
Waardering:
1.0 2.0
|
Goeie kwaliteit!
Bij deze is Saen bv een echte aanrader als u uw huis wil laten stucadoren. De mannen werken netjes, leveren het netjes op. Muren allemaal strak en keurig wit gespoten.er is goed met mij gecommuniceerd en alles werd duidelijk uitgelegd. zeer netjes en vriendelijk!
heel fijn om gewoon alles online te kunnen regelen communicatie was fijn
Waardering:
4.0 8.0
|
Afspraken goed nagekomen.
Afspraken goed nagekomen. Hele vriendelijke mensen. Als ik vragen had werden die gelijk beantwoord.
Snel en goede communicatie
Waardering:
5.0 10.0
|
*Goed verlopen prima kwaliteit*
Allemaal goed verlopen. Communicatie is goed geweest zowel met de planner / inmeter Saen als met de stucadoors zelf (Callyan, Frank en nog een paar mannen). Ik heb plafond woonkamer, verlaagd plafond badkamer, koof keuken, alle wanden laten stucen en alles laten spuiten. Ziet er super strak uit en snel gewerkt. Saen had 6-7 werkdagen aangegeven en het werden er 5. Saen reageert onmiddelijk op emails. Aanrader.
N.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Look nice and super beatifull Boy
Very good work and professional attitude! Callyan and Ibrahim did everything he could to deliver a complete work and fix even the details! Certainly recommended!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf
Met vijf jaar ervaring met de kwaliteit van de Saen bv was onze keuze snel gemaakt. Ook in onze nieuwe woning hebben wij de stucwerkzaamheden, alle wanden en plafonds, door Saen laten uitvoeren. Naar volle tevredenheid net als de vorige keer. Waarin onderscheid saen bv zich? - prima website met goede en duidelijke informatie - goed bereikbaar en toegankelijk met snelle reactie - zeer goede prijs kwaliteit verhouding - professionele uitvoering, snel en kwalitatief - goede voorzorgmaatregelen en netjes werken - zeer klantgericht en oplossingsgericht - eventuele klachten worden opgelost, zelfs jaren later
Waardering:
5.0 10.0
|
Soepel verlopen prima kwaliteit en prijs
Het contackt met saen bv nadat wij de bouwtekeningen van onze nieuwbouwwoning door hadden gestuurd met onze wensen kwam Saen bv vrij snel met een offerte aanzetten. De offerte was zeker scherp te noemen. Door het opschuiven van de opleverdatum van onze woning moest ook de afspraak verzet worden, dit was geen enkel probleem. Saen reageerde continue snel op onze emails. Uiteindelijk is vorige week ons huis gestuct. Het resultaat mag er zeker zijn! In 2,5 dag in onze woning compleet gestuct Super netjes gedaan !
TOP!
Waardering:
5.0 10.0
|
PRIMA 10 STERREN MANNEN!
Vorige week ons gehele nieuwbouwhuis laten stuccen en spuiten door Callyan en zijn makkers. Ik deel de mening van velen hier. De mannen werken netjes, leveren het netjes op. Muren allemaal strak en keurig wit gespoten. Een dag voor de aanvang nog de vraag ingediend of ze ook nog even een koof konden afwerken met gips. Was tegen een geringe vergoeding geen probleem. Ook de communicatie over en weer met Satch, meer dan goed. Zelf gaven ze ook aan dat als we nog wat dingetjes tegenkomen die verbeterd zouden kunnen worden, we gewoon contact op kunnen nemen. Geen op- of aanmerkingen! Gewoon een net bedrijf die voor een goede prijs mooi werk oplevert. Bedankt mannen!
Geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
100% keurig met een prachtig resultaat
Alleen pluspunten te melden Top Saen bv!
Wij hebben een super positieve ervaring met Saen bv. Na een overzichtelijke en heldere offerte (en gesprekken met Saen) besloten we om verder te gaan met Saen bv. Twee meedenkende professionele stucadoors (Nino en Martijn) hebben onze nieuwbouw woning (van onder tot boven) volledig voorzien van stucwerk. Tevens zijn onze plafondnaden en plafond dicht gestreken en zijn er strakke Amsterdamse stucplinten aangebracht. Na deze werkzaamheden hebben ze de complete woning gespoten met latex en twee wanden voorzien van kleur! Alles is superstrak en naar wens afgewerkt en dat in een zeer korte tijd, waarbij onze planning niet in gevaar is gekomen. Kortom een echte aanrader deze mannen. Op dit moment zijn we bezig met een TV koof, waar ze ook weer voor hebben gevraagd.
Waardering:
5.0 10.0
|
MIJ BEDRIJF IS BETER!
Fuck saen! wij zijn veel beter
Waardering:
1.0 2.0
|
Super tevreden
Ik ben goed geholpen door steven op kantoor hij heeft mij goed wijs gemaakt over de stucwerken en de voorgang van de stukadoor werkzaamheden.
in de showroom kon ik mijn vragen kwijt en werd goed geholpen. de verschillende stukadoor mogelijkheden bewonderen.
Geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
Super tevreden
Mooi netjes werk geleverd alles schoon En netjes achtergelaten En samen een goed bak koffie gedronken. Ik vind het goed dat ze duurzame materialen gebruikte en de klantenservice is echt vlot en meewerkend. Ik zou mensen zeker dit bedrijf aanraden.
Mooi netjes werk geleverd
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
Mooie afwerking van Saen B.V!
Zeer fijn bedrijf. Prijsopgave vooraf helder en duidelijk inclusief afspraken over planning . Keurig volgens planning gestart en afgerond. We hebben het personeel als zeer prettig en vriendelijk ervaren! We hebben plafond en wanden laten doen, resultaat is super. Dit in combinatie met deskundig advies over de kleuren.
Ze hebben weer een mooie strakke muur en plafond opgeleverd tegen een goede prijs. En het zijn vriendelijke mensen. Wij zijn goed geadviseerd en het stucwerk is keurig uitgevoerd
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Klantonvriendelijk, kwaliteit matig en geen garantie
Vorige week zijn 2 slaapkamers, de woonkamer en het trapgat naar zolder gestuct. In de offerte staat dat ik 5 jaar garantie heb op al het stucwerk. Het uitvoerend personeel vertelde mij dat ik alleen geen garantie op de kast kreeg, die mee gestuct werd. Ik ging hiermee akkoord. Nu blijkt na enkele dagen een scheur te ontstaan in de binnenmuur van een van de slaapkamers en Saen BV geeft niet thuis. Geen garantie niets! Ze proberen me af te wimpelen met een verwijzing naar hun algemene voorwaarden waarbij ze zeggen dat dit met zetting te maken heeft. (zetting is het verzakken van een woning, maar dit heeft niets met verzakking te maken) Verder is de kwaliteit matig. Ik moest zelf nog veel putjes, krasjes en oneffenheden wegwerken. Ook de bende die naast de te stucen woongedeelten is gemaakt was ik niet zo blij mee. Denk hierbij aan de toilet, gips op allerlei deuren / kozijnen, etc...
Komen op afgesproken tijd
Geen garantie Kwaliteit is matig Klantonvriendelijk
Waardering:
1.0 2.0
|
Stukwerk van saenbv
Ons huis wouden we diverse reparaties laten uitvoeren aan het stucwerk. Wij zijn erg blij met het stucwerk van saenbv. Het stucwerk is strak gemaakt zodat wij het eenvoudig zelf konden schilderen(dit i.v.m financieel redenen). Het eindresultaat is prachtig
Het opnieuw stucen van de gehele woning is netjes gedaan. Ook erg tevreden over de stucadoors zelf, nette jongens, ruimen ook alles netjes op. prijs was goed, gevoel ook. Werk perfect opgeleverd.
Geen -
Waardering:
4.0 8.0
|
Strak werk!
Na 8 offertes opgevraagd te hebben van meerdere stukadoors, bleek Saen verrassend genoeg toch de goedkoopste. Na het eerste telefoontje zijn zij binnen een week aan de slag gegaan. Het resultaat is mooi strak, glad afgewerkte wanden
Duidelijke offerte, mooi resultaat en top gasten die keihard werken!
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Stukwerk van Saen BV
Deze week is er 38M2 wanden gestuct bij mij in de kamer. Heb een offerte aangevraagd via de website van Saen. Ik kreeg snel een offerte, heb deze bekeken en vragen erover gesteld via de mail. Snel een antwoord terug gekregen en direct ingepland.
De wanden zien er strak en netjes uit. Goede ervaren stucadoor. Zeer snelle communicatie en de mannen hielden het netjes en gezellig.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed werk
Goed werk geleverd, maar duurde wel wat langer dan normaal. Was uiteindelijk ook wat duurder geworden, maar het resultaat is goed. Volgende keer beter overleggen
Goed vakmanschap
-
Waardering:
4.0 8.0
|
Stukwerk van Jeffrey de vakman!
Recent hebben we onze woning laten stuken bij Saen BV. Een vriend had zijn woning ook laten stuken door Saen en we waren onder de indruk van de afwerking.
Snelle reactie communicatie is super. Echte vakmannen aan het werk en je hoeft je totaal geen zorgen te maken. Super gedaan en zal Saen iedereen aanraden.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Omer is een echte vakman
Recent onze keuken laten stuken. We wilden het eerst met spachtelputz afgewerkt hebben, maar na mooie en goede advies van saen hebben we toch gekozen voor vlak en strak stukwerk. En we hebben er totaal geen spijt van. Ze denken mee aan je huis en hoe je er het beste van kan maken. Het ziet er allemaal erg mooi en strak uit.
Vriendelijk en kalm, voldeed aan al onze hoop en verwachtingen! Hij werkt zorgvuldig en hard maar niet gehaast met prachtige muren als resultaat. Zeer professioneel Ik beveel deze bedrijf absoluut aan! Ze hielden ook nog eens rekening met mijn katten. ;)
Waardering:
5.0 10.0
|
We waren zo blij met het goede werk dat Saen had geleverd.
Ik heb bijna mijn hele huis laten stuken
Het werk is netjes en professioneel afgewerkt. Ik ben blij met het afgewerkte muren in mijn woning. De vakmannen waren altijd stipt op tijd en waren heel vriendelijk. Zeer goed werk afgeleverd
Waardering:
4.0 8.0
|
Prachtig stucwerk van saenbv
Kort geleden heb ik een nieuwe woning gekocht en ik wou mijn muren laten stucen. Een goede vriend van mij heeft mij vertelt de muren te laten stucen dor saen. Heb bij hun een gelijk even offerte aangevraagd en ben gelijk benaderd. De stucadoors waren top en hebben mijn muren van 120m2 perfect en strak achtergelaten en hadden ook nog eens gevoel voor humor. Top ervaring
-Strak stucwerk -Vriendelijke werknemers -Goede service
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijne ervaring met saen
Vorige week woensdag saen benaderd en 3 dagen later gingen ze al bij ons aan de slag in de woonkamer! Wij hadden gerekend op 35 m2, Tony had alles nog opgemeten toen hij aankwam en kwam uit op 44m2. Heel netjes de prijs besproken en toen pas ging hij aan de slag. Helemaal in orde en nog eens snel gedaan.
Woonkamer gestuct door Tony, wat een vakman. Heel snel 44m2 gestuct en het ziet er ook nog eens heel strak uit. Gezellige vent en ga binnenkort nog eens de trappenhal stucen door saenbv.
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Slaapkamer laten stukken door Saen
IK heb een offerte aangevraagd op de website van Saen. En ik kreeg direct een offerte opgestuurd via de mail. Prijs zag er goed uit en heb de reviews bekeken. Ben direct akkoord gegaan omdat ik het partij wel vertrouwde en ik het snel af wilden hebben i.v.m vakantie. Saen was hier heel flexibel mee en kon gelijk 2 dagen erna starten.
Echte vakman en harde werker. Geen gedoe. Gewoon goed werk geleverd.
.
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig bedrijf
Wij hebben vorige week ons nieuwbouwhuis laten stucen door saen. Onze woning is volledig gestuct en geschilderd. Super snel en alles netjes en strak afgewerkt. Heel erg blij mee
Prijs - kwaliteitsverhouding zeer goed .Snelle communicatie op al mijn vragen, werk is perfect volgens planning verlopen en saen heeft zich zeer flexibel opgesteld harde werkers en hebben perfect werk afgeleverd!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top bedrijf!
Geen 10 minuten na dat ik me offerteaanvraag had ingediend bij saen kreeg ik direct een offerte opgestuurd. Heldere prijzen inc materiaal afplakken voorrijkosten etc. Contact nog gehad, nemen altijd de telefoon op en willen graag helpen. en we hebben gelijk een afspraak gemaakt.
Snel vriendelijk en denkt mee. saen is een top bedrijf en de communicatie met de klanten is uitstekend. Prettige samenwerking, ik ga graag opnieuw in zee met saen.
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed bedrijf
Vanwege Saens drukke planning, kwamen ze niet van te voren kijken. Na wat video's en foto's te sturen, kreeg ik professioneel advies. Hierna een akkoord gegevens. De dag van uitvoering even alle muren nagemeten met de mannen, goed prijsje overlegd. Het resultaat ziet er goed uit.
Alles staat hierboven
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede kwaliteit stucadoor
Alles is goed verlopen, offerte zag er professioneel uit. Vandaar dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Zeer tevreden over het werk, het ging om 245m2 en dat hebben ze in 3 dagen gestukt. Ik kom later dit jaar nog terug voor het sauswerk, aangezien ik nu al tevreden ben met het stukwerk.
Mannen van mijn leeftijd, dus een gezellige boel. Nemen ook kleine werkzaamheden mee om het een totaal plaatje te geven.
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Stucwerk van Emre
Onze woonkamer, keuken en gang zijn door Saenen zijn team prachtig opnieuw afgewerkt. Plafond is helemaal glad gestuct en geverfd en de muren totaal 56 m². Bedankt voor deze snel uitgevoerde klus (binnen een dag was alles gedaan)
Snel strak en netjes. gestuct door Emre. Echte vakman en harde werker. Stelt veel vragen over inhoud van het werk, vóór het aanvaarden van de klus, om een juiste prijsopgave te geven.
Waardering:
4.0 8.0
|
Stucen van plafonds en wanden in de hal en gang.
We hadden meerdere offertes aangevraagd bij stukadoorsbedrijven. Het bedrijf dat als eerste reageerde was Saen BV en daarom was de communicatie ook veel prettiger.
De handige stukadoor heeft uitstekend werk afgeleverd, erg tevreden.Super glad resultaat, kan zo geschilderd worden wanneer het droog is.
Waardering:
5.0 10.0
|
Toppers!
Als een onwetende in de game van de bouw heb ik een paar offerte vergeleken. Saen Strategisch BV kwam eruit als de "Quality over Quantity" en ja hoor. Het resultaat is strak, netjes en geen verdere rommel achtergebleven. Ik liet mijn gehele woning opnieuw stukken en daarna sauzen in de kleur donker grijs. Ik heb donker grijze marbel tegels op de vloer en na het werk van SAEN ziet mijn huis er luxueus uit!
Eerlijk en open communicatie, nette mannen, EINDELIJK mannen die respect hebben.
Het kost wat geld, maar het is het waard!
Waardering:
5.0 10.0
|
SaenBV
Plafonds gestuct
Ongelooflijk hoe snel zij de klus konden komen inschatten, uitvoeren én met welk resultaat: prachtig! De mannen hebben hard gewerkt om de plafonds op tijd af te hebben en nu zijn de plafonds glad geschuurd en gefilmd. Aardige jongens, harde werkers. Gezellige boel ervan gemaakt. Zeker een topbedrijf!
Waardering:
5.0 10.0
|
Good quality work
I called the people from SAEN B.V to paint my walls. They did an amazing job, it looks slick and very luxury! If you want your walls
Fast workers, clean results and very friendly.
None
Waardering:
5.0 10.0
|
Mijn samenwerking met Saen B.V
Had wat scheuren in de muren bij ons in de benedenverdieping van de vorige stukadoor. Dus ben ook daar de nare ervaring met een andere stukadoorsbedrijf in zee gegaan. Meerdere bedrijven vergeleken en de kwaliteit - prijsverhouding was het beste bij Saen B.V.
Er is goed werk geleverd, er werd hard gewerkt waardoor alles ruim binnen de afgesproken tijd werd opgeleverd. Goede communicatie, geen verrassingen. Kortom, mooi stukwerk tegen concurrerende prijs. Het was heel gezellig met de mannen met een muziekje aan en een kopje koffie erbij.
Waardering:
5.0 10.0
|
Recent mijn huis laten stucen en sauzen door Saen BV
We hebben onze nieuwbouwwoning laten stucen en sausen.
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Duidelijke offerte vooraf. Prima kwaliteit - prijsverhouding. Alles ziet er zeer strak uit en de verf is mooi afgewerkt. De communicatie met Saen was altijd snel, deskundig en vriendelijk. Aanrader!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top vakmannen
Ik dacht eens even een leuke review achter te laten, maar het enige dat ik kan bedenken... Is dat dit de eerste stukadoor is die vlot doorwerkt. Klus van 100m2 binnen 2 dagen geklaard! Al helemaal geweldig is dat het voorstrijken inbegrepen is. Nou dat klinkt toch gewoon als een scherpe deal.
Goede werkers
Helaas minder goed nederlands mondig
Waardering:
5.0 10.0
|
Een stukadoor met veel ervaring en dat is te zien!
Ik had op zeer korte termijn een vakman nodig voor het stucen van mijn benedenverdieping.
Saen reageerde heel snel en was zeer netjes in de communicatie. Daarnaast kon Saen binnen twee dagen de klus doen voor een zeer scherpe prijs. Het eindresultaat is prachtig en duidelijk van hoge kwaliteit.
Waardering:
4.0 8.0
|
Bovenverdieping laten stukken door Saen BV.
De bovenverdieping van mijn huis moet gestuct worden en heb een offerte aanvraag ingediend bij meerdere stukadoorsbedrijven. Alleen had Saen als eerste een offerte opgestuurd en ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. Scherpe prijzen en we hebben de afspraak gelijk gemaakt. De stukadoors waren er op de afgesproken tijd aangekomen gingen gelijk aan de slag. Binnen 2 dagen hele bovenverdieping gestukt. Topwerk geleverd en nog eens een gezellige boel ervan gemaakt.
Vakmannen die met je meedenken en uitstekend werk leveren! Een stukadoor met veel ervaring en dat is te zien! Werkt netjes en is altijd op tijd. Saen is alle afspraken nagekomen en zijn zeer flexibel.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Saen is het bedrijf voor stukwerk.
Leuke Jongens. Twee man sterk, hebben mij van te voren verteld hoe ze te werk gaan en wat ze gebruiken. Keurige prijs en het werk was snel geklaard. Ze zijn heel flexibel met plannen en staan er keurig op de afgesproken dag.
Heel erg blij met de snelle en goede werkzaamheden. Erg tevreden over het eindresultaat.
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Geen concurrentie kan hier tegen op
Kort gezegd: Strak, vriendelijk, eerlijk en ook nog eens een scherpe prijs. Zeer tevreden met de communicatie en de mannen van SAEN B.V leveren goed werk.
Doen wat ze moeten doen met goed resultaat
Spreken gebrekkig Nederlands
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend gedaan heren!
Ik ben onder de indruk van het stukwerk van Saen. Zowel de wanden als de plafonds zijn erg mooi geworden. Je word begeleid bij het proces en het is nog eens gezellig met de stukadoors tijden de werkzaamheden. Tot de volgende keer Saen!
Alles volgens afspraak. Saen heeft goed werk afgeleverd.
Waardering:
4.0 8.0
|
Prima service
Stucadoor (emre) heeft mooi werk geleverd en snel
Vriendelijk, duidelijk, niet te duur, netjes, snel
Waardering:
5.0 10.0
|
Prachtig stucwerk! Emre is een echte vakman.
Emre heeft bij mij in ongeveer 4 uur 40m2 muur prachtig glad gestuct. Zeer professionele stukadoor die snel en netjes werkt en erg aardig is.
Emre heeft als service ook nog een muur die niet gestuct hoefde te worden ge-egaliseerd en een scheur in een andere muur gedicht. Hier zijn geen extra kosten voor gerekend.
Geen. Ben echt heel tevreden. Echt een aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
Vakwerk!
Bayram, Mehmet en Umit zijn harde werkers daar mag Saen als werkgever trots op zijn. Totaal hebben ze 510m2 plafonds en wanden gestuct. Ons huis wordt door hun vakwerk een fijn thuis.
Werken goed samen, gestructureerd, oog voor detail. Geven goede adviezen. Eerlijke en fijne stucadoors. Gezellige werksfeer. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Eerlijke stucadoor
Ik heb veel stucadoors gehad, alleen maar slechte ervaringen mee. Gelukkig niet hiermee, wel waren ze wat aan de late kant. Maar dat kwam door de file ;)
Eerlijk, snelle werkers
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede stukadoor
Heel kort beschreven : Goed werk. aardig personeel, goed geholpen en resultaat mag er wezen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed
Gisteren waren de werkzaamheden afgerond, het resultaat mag er wezen. Zeer blij dat ik toch voor dit bedrijf had gekozen. Turan en de mannen hebben top werk verricht.
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat een top kwaliteit!
Ik heb per ongeluk de verkeerde stukadoor beoordeelt (haha) Van alle offertes die ik binnen kreeg sprong de professionaliteit van Saen BV eruit. Ik ben met de heren in zee gegaan en we zijn super blij met het resultaat! Binnenkort willen we nog de zolder doen, hierbij zullen we ook gebruik maken van Saen BV.
top vakmannen, eerlijke en scherpe prijs, zeer vriendelijke mensen
nvt
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

stucadoorsbedrijf wesley huussen(6.4/10.0)0.8km
Maarssen - Duivenkamp 318
Diensten: Behangen, Gipsstucwerkzaamheden, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Restauraties, Schuurwerkzaamheden, Spachtelputzen, Stucwerkzaamheden, ...
 
 
van Eeuwijk Stukadoorswerken(2.0/10.0)0.9km
Maarssen - Duivenkamp 479
Diensten: Badkamers stucen, Gipsstucwerkzaamheden, Plafond ornamenten, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Renovatieprojecten, Restauraties, Stucwerkzaamheden, ...
 
 
Stukadoorsbedrijf Schermer(5.4/10.0)2.8km
Utrecht - Musicallaan 165
Diensten: Badkamers stucen, Behangen, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Restauraties, Schuurwerkzaamheden
 
 
stukadoor/stucadoorsbedrijf Admiraal erkend ronovatiebedrijf(6.6/10.0)3.6km
Vleuten - Prof Titus Brandsmalaan 31
Diensten: Binnenmuren stucen, Gevelisolatie plaatsen, Gipsstucwerkzaamheden, Spachtelputzen, Spackwerkzaamheden, Spuitwerk wanden, Stucwerkzaamheden, Voorzetwanden plaatsen, ...
 
 
Nasuhoglu Renovatie en Afbouw(10.0/10.0)3.6km
Vleuten - Professor Titus Brandsmalaan 31
Diensten: Badkamers stucen, Douchecabines plaatsen, Plafonds stucen, Pleisterwerkzaamheden, Spackspuiten, Spackwerkzaamheden, Stucwerkzaamheden, Verven, ...
 
 
Stukadoorsbedrijf W. van der Schaft(6.0/10.0)5km
Utrecht - Curacaostraat 11
 
 
Meestro(4.6/10.0)5.6km
Utrecht - Hogenhorstdreef 2
Diensten: Badkamers stucen, Douche afwerken, Plafonds stucen, Spachtelputzen
 
 
WEIJBURG STUKADOORS(6.4/10.0)5.8km
Breukelen Ut - Scheendijk 24-7
Diensten: Binnenmuren stucen, Gipsstucwerkzaamheden, Restauraties, Sausen, Schilderwerkzaamheden, Spachtelputzen, Voorstrijkwerkzaamheden, Voorzetwanden plaatsen, ...
 
 
Schilders- en Stucadoorsbedrijf Topa(5.6/10.0)5.9km
Utrecht - Othellodreef 69
Diensten: Binnenmuren stucen, Schuurwerkzaamheden, Stucwerkzaamheden
 
 

Plaatsen in de buurt

Breukelen Ut - Bunnik - Groenekan - Hilversum - Lage Vuursche - Nederhorst Den Berg - Nieuwegein - Utrecht - Vleuten - Zeist